Uzun yıllardır devam eden hizmetlerimizle siz değerli müvekkillerimizin her daim yanında yer aldık. Gerek yurtiçi gerekse yurtdışı işlemlerinizde ihtiyacınız olan çözümleri pratik ve hızlı biçimde hazırlayarak birlikte çözüme ulaştırdık.

Geçmiş yıllarda karşılaşılan problemlerin çözümünde göstermeye çalıştığımız şeffaflık, pratiklik ve samimiyet ile kazandığımız bu tecrübeleri ileriki yıllara taşıma uğraşı ile sunduğumuz hizmeti bozmadan geliştirme gayreti içerisindeyiz. Bunda, siz değerli müvekkillerimizin ve dostlarımızın haklı paylarını görüyor ve bir kez daha teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Son dönemlerde ülkemizde ve dünyada zorlu süreçlerden geçmekteyiz. Yaşanan salgın hastalıklar, acılar, göçler ve ekonomik belirsizlikler hepimizi derinden üzmekte ve bu acılar karşısında imkanlarımızın kısıtlı olmasından da teessür duymaktayız.

Yaşanan savaşların, yıkımların, çocuk ölümlerinin ve tüm üzücü olayların 2024 yılında son bulmasını arzuluyor, ülkemizin ve milletimizin birlik ve beraberliğinin her daim devam etmesi için dualarımızı esirgemiyoruz. 2024 yılının hepimize sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini diliyor; bu vesileyle Anadolu Patent A.Ş. ve Anadolu Müşavirlik A.Ş. aileleri adına yeni yılınızı en içten dileklerimizle kutluyoruz.

Saygılarımızla,

Burak YÜCEEL

Yönetim Kurulu Bşk. | Patent ve Marka Vekili