• BAE: Birleşik Arap Emirlikleri Marka Ofisi tarafından alınan karar doğrultusunda; Ofis tarafından marka başvurularında verilen ret kararına karşı yapılacak karara itiraz işlemlerinde harç ücreti alınmayacaktır. Karar hemen uygulanmaya başlamış olup eski ve yeni tüm işemleri kapsayacaktır. Detaylı bilgi almak ve başvuruda bulunmak isteyen hak sahiplerinin bilgi@anadolupatent.com adresinden bize ulaşmaları önemle duyurulur.

  • Bahreyn: Bahreyn Marka Ofisi tarafından yayınlanan bildiriye göre tüm işlem ücretlerine %5 KDV (VAT) eklenecektir. Detaylı bilgi almak ve başvuruda bulunmak isteyen hak sahiplerinin bilgi@anadolupatent.com adresinden bize ulaşmaları önemle duyurulur.

  • Sao Tome ve Principe: Sao Tome ve Principe Marka Ofisi tarafından yayınlanan bildiriye göre tüm harçlarda fiyat artışı yapılacaktır. Detaylı bilgi almak ve başvuruda bulunmak isteyen hak sahiplerinin bilgi@anadolupatent.com adresinden bize ulaşmaları önemle duyurulur.

  • Yemen: Yemen Marka ve Tasarım Ofisi tarafından yayınlanan bildiriye göre marka yayın harçlarına 8 Ağustos 2019 tarihinden geçerli olmak üzere zam yapılacaktır. Detaylı bilgi almak ve başvuruda bulunmak isteyen hak sahiplerinin bilgi@anadolupatent.com adresinden bize ulaşmaları önemle duyurulur.